De extremen in online gamen

Met de komst van internet zijn er steeds meer mogelijkheden ontstaan ​​op veel gebieden, zoals financiën, mode, marketing, zaken, design en entertainment. In de entertainmentsector heeft het niet alleen mediamarketing geholpen, maar ook de game-industrie, of specifiek de online gaming-industrie. Online games worden via internet gespeeld, van singleplayer tot multiplayer. Nu Flash en Java in praktisch alle bekende webbrowsers zijn geïnstalleerd, kunnen websites nu video, audio en andere interactiviteit van gebruikers gebruiken in hun online inhoud.

Enkele van de zeer bekende online games met een gevestigde reputatie en een trouwe aanhang van fans zijn WarCraft, Red Alert, Counter Strike, Final Fantasy-series, Diner Dash en nog veel meer. Deze online games vallen in verschillende categorieën waarmee gamers zich identificeren. Actie- en avonturenspellen zijn bijvoorbeeld spellen met een zeer uitgebreide en gedetailleerde setting, met gevechten, oorlogen en een zoektocht. Arcade Games zijn natuurlijk te vinden in je vriendelijke buurten waar je munten of penningen in stopt om te spelen. Strategiespellen worden geïdentificeerd door fasen waarbij de speler zijn / haar spellen slim moet strategieën om de laatste aflevering te bereiken. Strategiespellen duren even om te voltooien. Er zijn ook schietspellen en sportspellen waarbij gebruik wordt gemaakt van voetbal, basketbal, golf, tennis en skiën.

Met het internet is een nieuw genre van games ontstaan. Deze nieuwe hybrides worden online RPG-spellen of rollenspellen genoemd, evenals gratis online multiplayer-spellen. In online role-playing games is het een spel waarbij de spelers de rol van een fictief personage aannemen. Rollenspellen concentreren zich meer op sociale interactie en samenwerking dan op competitie. online escape room  dit is wat hen onderscheidt van conventionele spellen. Dit soort games is ontworpen rond scenario’s zoals maffia-games en gangstergames waarbij er een gamemaster is die eigenlijk de baas is, de maffiabaas of een drugsbaron en de andere spelers worden beschouwd als zijn bondgenoten, zijn ‘mannen’. Enkele van de populaire RPG-maffiaspellen zijn zoals The Mafia Boss. The Mafia Boss is eigenlijk een gratis Multiplayer Online Game, gebaseerd op het Real Mafia Life, de zogenaamde “La Cosa Nostra”. Spelers kruipen in de rol van Mafia Don zoals Al Capone of John Gotti. Andere populaire spellen zijn zoals Fazconi, The Real Mafia Game.

Naast maffiagames zijn ook gangstergames populair in het online RPG-circuit. In gangstergames is het de survival of the fittest waar strategieën, humor en intelligente allianties je het spel kunnen winnen. Gangstergames draaien om het stelen van een mooie, glimmende nieuwe Cadillac, het verzenden van illegale drank en het samenbrengen van je gangstermaatjes om de lokale bank te beroven. Enkele voorbeelden van online gangsterspellen zijn Omerta, Lady Gangster en American Gangster.

Online games zijn erg populair omdat ze zeer interactief zijn, sommige zijn gratis, je doet mee in een virtuele omgeving waar je de baas kunt zijn, je kunt je fantasieën waarmaken en het beste van alles is dat je nieuwe mensen ontmoet met dezelfde interesses als jij. Online games, hoewel spannend, kunnen ook erg verslavend zijn.